Zonnepanelen

U wilt graag als particulier zonnepanelen kopen om zo uw woning te voorzien van zonne-energie. De zon en wind zijn eeuwige energiebronnen die niet zorgen voor vervuiling. Wanneer u als particulier kiest voor zonnepanelen op uw eigen dak kiest u voor duurzame energie, waarbij u 100% groene energie gebruikt. Naast dat zonnepanelen op uw dak bijdragen aan een duurzame wereld is het ook goed voor uw portemonnee.

ZONNEKEUR GECERTIFICEERD

Wij zijn Zonnekeur gecertificeerd. Dankzij dit keurmerk heeft u de zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd!

Hoe werken zonnepanelen?

De zon geeft energie in de vorm van licht en een zonnepaneel zet dit zonlicht om naar elektriciteit. Het paneel bestaat uit zoncellen, die weer uit twee laagjes silicium bestaan. Schijnt de zon dus op zo’n zonnecel dan ontstaat er tussen die twee laagjes elektriciteit. Die stroom kan echter nog niet meteen gebruikt worden binnen huis. Daarvoor is eerst nog een omvormer nodig. De omvormer brengt de elektriciteit naar de meterkast, waardoor u het stroom vervolgens in huis kunt gebruiken.

Bekijk onze zonnepanelen

Redenen om zonnepanelen te laten plaatsen op uw woning

  • Bespaar geld, nu en in de toekomst
  • Profiteer van belastingvoordeel of subsidie
  • Verhoog De Waarde Van Uw Woning, Verhoog Uw Energielabel
  • Bescherm Het Milieu, Beperk CO2 Uitstoot
  • Word onafhankelijk van energie bedrijven
  • Zorg Voor Een Betere Uitstraling Van Uw Woning
  • Voldoe aan uw verplichting vanuit Informatieplicht energiebesparing
Plan belafspraak in

Wij helpen u in 4 stappen!

Wij verzorgen alles en doen het werk met eigen teams.

Wij komen persoonlijk bij u langs om te horen wat uw wensen zijn, en bespreken met u de mogelijkheden. Wij meten alles in en u ontvangt een op maat gemaakte offerte.

Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat de installateurs het systeem vakkundig en degelijk monteren. Uiteraard leggen we ook nog even uit hoe het werkt.

Profiteer van elke zonnestraal!

Zonnepanelen particulier kopen?

Kies voor Opgewekt BV Zoetermeer

Wilt u graag zelf de voordelen ervaren van zonnepanelen op uw eigen dak? Dan bent u bij Opgewekt BV Zoetermeer aan het juiste adres om de zonnepanelen te plaatsen en een stuk extra service te ervaren. Wij zijn specialist op het gebied van zonne-energie systemen. Bij Opgewekt BV kiest u voor de beste kwaliteit tegen eerlijke lage prijzen. Als u interesse heeft in zonnepanelen kunt u ook een offerte aanvragen die geheel vrijblijvend en gratis is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem contact met ons op

Bezoek ons:
Industrieweg 88, 2712 LC Zoetermeer

E-mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel ons:
070-2210050

Offerte aanvragen

Opgewekt BV

Industrieweg 88
2712 LC Zoetermeer
+31 (0) 70 22 100 50
info@opgewekt-energie.net

Sociale media

 

 

Zonnekeur Garantiefonds ZonZeker