AIRTURB Windturbine | Zelf windenergie opwekken

Er zijn verschillende manieren om uw eigen stroom op te wekken. Zonnepanelen duiken op bij vele woningen en bedrijven en het lijkt alsof dat de aangewezen manier is om dit te doen. Maar in Nederland hebben we ook veel wind en dat altijd. Het plaatsen van een windturbine door Opgewekt op uw dak is dan ook zeker het overwegen waard. Opgewekt heeft hiervoor dé revolutionaire Airturb, een mini-turbine met een schitterend design. 

 

Airturb is de nieuwe manier om groene energie te genereren door middel van kleinschalige windmolens. De Airturb is een compacte windturbine die gemakkelijk overal te plaatsen is en ideaal voor particulieren, gemeenten en bedrijven. Samen met Opgewekt zet u een stap richting de totaaloplossing voor een duurzame toekomst!

Opgewekt introduceert het nieuwe model de Airturb boost op de markt met een hoger rendement. De innovatieve windmolen is geen concurrent van zonnepanelen, maar juist een aanvulling hierop. Voor winterse periode en in de avonduren als de zon niet schijnt wekt u toch nog energie op. Een ideale combinatie voor woningen en bedrijven. 

Lees meer over de Airturb.

 

 

Laat ons u bellen voor een vrijblijvend adviesgesprek

Gelieve uw naam in te vullen

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw emailadres in

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld