Hieronder vindt u de referenties van voor 2017. Op de website van Klantenvertellen vindt u de meest recente referenties.

Installatie datum 31 oktober 2016

Wij zijn tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen en de daarvoor aangebrachte leidingen. De beide monteurs werkten zeer secuur . Ze waren niet alleen zeer vaardig maar werkten ook nog in een hoog tempo zoals je tegenwoordig niet vaak meer ziet.
Met vriendelijk groeten
J. van der Horst

Installatie datum 16 december 2015

Nadat een aantal van mijn kennissen waren over gegaan op aanschaf van zonnepanelen werd ook mijn interesse gewekt en na enige tijd op internet te hebben gesurft en diverse offertes te hebben aan gevraagd las ik een artikel in een magazine, uit gegeven in Lansingerland over de firma
OPGEWEKT BV.

Nadat ik hun site had bezocht en de door tevreden klanten geplaatste recensies had door genomen
maakte ik een afspraak met de heer Rob van Hulst en bezocht het bedrijf aan de Westvlietweg te Den Haag om een en ander door te spreken.
Na ons gesprek bracht Rob een bezoek aan mijn woning om een passende offerte te kunnen indienen.

Vermeldenswaard is tevens,  dat de firma Opgewekt een stappen plan aanlevert waar in
“Jip en Janneke taal” wordt uit gelegd hoe om te gaan met het terugvorderen van de BTW en het aanvragen van een BTW nummer.

Op 16 december jl. werden de panelen naar volle tevredenheid geplaatst.
Inmiddels kijk ik als de zon schijnt met genoegen naar mijn computerscherm waarop ik de opbrengst van de installatie kan volgen.

Dhr. B., Bergschenhoek

Installatiedatum: Juli 2015

"We zijn tevreden over het hele proces van offerte tot en met de plaatsing. De installateurs hebben de kabels netjes en onzichtbaar weggewerkt en het systeem werkt want we zien de meter terugdraaien. Rob heeft ons prima geadviseerd en alles heel duidelijk uitgelegd. Hij nam ruim de tijd voor onze vragen. We hebben nog een drietal andere offertes aangevraagd maar het was voor ons geen moeilijke keuze want jullie sprongen er op een positieve manier uit."
Vriendelijke groeten,
Cees en Caroline Carree

Installatiedatum: Juli 2015

"Opgewekt heeft in ruim een halve dag tijd kundig het zonnepanelensysteem bij ons gelegd. Het binnenwerk is netjes opgehangen en is goed uitgelegd. Afspraken werden goed nagekomen." 
Paul en Laura

Installatiedatum: April 2015

"Via een vriend ben ik in contact gekomen met Opgewekt. Ik had al eerder plannen om zonnepanelen aan te schaffen. Mijn vriend heeft me enthousiast gemaakt en via de site van Opgewekt heb ik een offerte aangevraagd. Vrij snel kreeg ik de offerte binnen en meteen een afspraak gemaakt. Rob was op tijd en heeft ons alle voor- en nadelen van de diverse systemen uitgelegd. Na wat wikken en wegen hebben wij gekozen voor het laten plaatsen van 10 YD 260 Wp poly panelen met 10 stuks Enphase micro-omvormers. Vrij snel kon er een installatie afspraak gemaakt worden. Het installeren en monteren is door drie man gedaan. Dit trio heeft gewerkt van ’s-morgens vroeg tot eind van de middag. Alle bijzonderheden werden met ons besproken en alles is uitstekend aangelegd. Na de installatie kregen we een uitleg over het systeem en tips en trucs over bijvoorbeeld het onderhoud. Nogmaals mijn complimenten aan het bedrijf die de panelen heeft geplaatst. Rustige ploeg, hard werkend en vakmensen, ja echt ze bestaan nog. Ik was zeer content over de informatie die ik heb gekregen om de BTW terug te vorderen. Het stappenplan heeft daarbij ook zeer geholpen. Verder was ik blij dat Opgewekt aan onze netwerkbeheerder de aanvraag heeft gedaan voor de slimme meter. Wellicht was ik daar zelf ook wel achter gekomen maar hier in bemiddelen voor een klant vind ik geweldig. Ik kijk nu dagelijks via de computer en/of de app wat er dagelijks aan stroom door ons wordt geproduceerd. Helaas een verslaving erbij gekregen maar dan wel een positieve. De nazorg van Opgewekt is uitstekend en men reageert snel op de vragen die via de mail worden gesteld. M.a.w. hier spreekt een zeer tevreden klant."
Pieter Hermsen (De Meern)

Installatiedatum: Januari 2015

“It was my pleasure to be a client of opgewekt-energie!  They always reply quickly to your inquires with valid and accurate information. Installation was professionally done without affecting the house’s interior; the day afterwards I got access to PV monitoring to be in control of how my system works! Opgewekt-energie beats other companies in cost efficiency, friendliness and desire to help you get what you really need”.
Sincerely,
Eugene

Installatiedatum: September 2014

“Na een inventarisatie te hebben gemaakt van een elftal-zonnepanelen leveranciers die mij 18 verschillende aanbiedingen hebben gemaakt is na diepgaand spitten in de materie Opgewekt voor mij als beste leverancier uit de bus gekomen puur op prijs-kwaliteits verhouding. Geleverd zijn zwarte JA-Solar panelen met het SolarEdge optimizers en omvormer. Een bijkomend pluspunt van Opgewekt is dat het bedrijf geen aanbetaling vraagt. De montage op schuin- en platdak is uitgevoerd door een tweetal vakmensen die ook alle wensen van de afnemer mee in overweging en uitvoering neemt om de werkzaamheden naar tevredenheid uit te voeren. Ondanks de toch vrij lastige montage op beide dakvlakken en de afstand die met kabels van dak via garage naar de meterkast moest worden aangelegd is alles piekfijn en volgens de geldende normen en eisen aangebracht. Het montage personeel is stil (gelukkig zonder soundblaster!?!) te werk gegaan en heeft bij lastige punten niet de makkelijkste maar technisch en esthetisch voor de beste oplossing gekozen. Direct na het inschakelen van de SolarEdge omvormer ging de electrameter succesvol en hopelijk voor jaren teruglopen.”
BSP-Delft.

Installatiedatum: Juli 2014

“Wij zijn blij dat we ons zonnesysteem door de fa. Opgewekt hebben laten plaatsen,
We waren tevreden over de volgende punten:
Persoonlijke benadering (Opgewekt komt ter plaatse kijken en opnemen)
We zijn door Opgewekt aangemeld bij energieleveren.nl i.v.m. de te plaatsen nieuwe slimme meter.
De plaatsing ging perfect volgens afspraak en was binnen 1 dag klaar.
Wij bevelen de fa Opgewekt van harte aan bij mensen die plannen hebben voor het plaatsen van een zonnesysteem!!”
Vriendelijke groeten,
Rene Luit

Installatiedatum: Juli 2014

“Op goed geluk Opgewekt gemaild. Vrij gauw was er een afspraak. Alles werd goed besproken en de offerte kwam met allerlei informatie, over subsidie, BTW teruggave enz.Na het plaatsen van de zonnepanelen waren we niet helemaal tevreden over de ligging van de panelen. Afgesproken werd dat Opgewekt na een maand de opbrengst zou bekijken. Daarna zijn 3 panelen verplaatst en hoefden we toen pas te betalen.Diegenen, die de zonnepanelen plaatsten waren uiterst beleefd en erg vriendelijk.We raden iedereen aan om bij Opgewekt.”
Vriendelijke groeten,
Toon en Ria Maartense

Installatiedatum: Juli 2014

“Na eerst een aantal aanbieders geprobeerd te hebben, kwam ik toevallig bij “OPGEWEKT” uit, die bleek als bedrijf pal bij ons in de buurt te zitten. Een pré voor ons naar ik aanneem. Maar nog belangrijker was het, dat ze in tegenstelling tot de concurrentie binnen een paar dagen op de stoep stonden om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken. Resulteerde in een prima passende offerte. Nog een vrijblijvend bezoek van de installateur om de gevolgen voor onze elektrische installatie te bezien. Daarna heb ik opdracht gegeven en ondanks de vakantie periode werden de 8 panelen binnen twee weken geïnstalleerd. Ook de installatie verliep gladjes, dus niets dan lof. Een dag na oplevering viel de netwerkverbinding met de omvormer uit en onmiddellijk stond de installateur weer voor de deur om de instellingen weer goed te maken. Nu meer dan een maand later kijken we elke dag met een glimlach naar de app op onze iPad hoeveel we vandaag weer verdiend hebben. Conclusie: prima bedrijf, zeker voor u de moeite waard om er een offerte aan te vragen!”
Dhr. Muller

Installatiedatum: Juli 2014

“De installatie van 18 zonnepanelen is als een zonnetje verlopen. Voortreffelijke installateurs, uiterst beleefd en zeer klantvriendelijk. De resultaten sinds begin juli zijn uitstekend te noemen en ik kan de firma Opgewekt van harte aanbevelen. Het is zeer de moeite waard om bij hen een offerte te vragen.”
Dhr. Stappers

Installatiedatum: Juli 2014

“Gisteren werd bij ons het zonne-energiesysteem geleverd door de firma Opgewekt bv. Twee hele aardige, vakkundige mannen, waarvan er een zo’n aanstekelijke lach had, dat je daar al opgewekt van werd. Het waren heel wat panelen, dus het was een behoorlijke klus, maar zij gingen door tot het klaar was. Omdat wij een aansluiting miste voor het aflezen op de computer, beloofde de installateur dat hij daarvoor een dezer dagen terug kwam, om dat alsnog aan te sluiten. Als dat geen service is. Het geheel ziet er heel verzorgd uit, geheel naar onze verwachtingen. Wij hadden meerdere offertes aangevraagd, maar door zijn persoonlijke benadering, de heldere uitleg, en de prijs-kwaliteitsverhouding, viel onze keuze op dit bedrijf. Daar hebben we goed aan gedaan. Wij zullen de firma Opgewekt bv zeker aanraden bij anderen."
Groeten van Dick en Els

Installatiedatum: Juli 2014

“Afgelopen zomer zijn bij ons zonnepanelen geplaatst door de firma Opgewekt. Wij zijn zeer tevreden over de heldere wijze van communiceren van de medewerkers tijdens elke fase van het project. Naast een scherpe prijsstelling is ook de ondersteuning bij het invullen van het papierwerk voor de subsidie-aanvraag erg prettig. De installatie verliep vlekkeloos en ook de nazorg bij het niet functioneren van een paneel is goed geregeld. Wij bevelen Opgewekt van harte aan.”
Paul

Installatiedatum: Mei 2014

"Rob vd Hulst is in Maart bij ons geweest om alles te vertellen over de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen.Zijn vakkennis,enthousiasme en het meedenken naar de mogelijkheden heeft ons doen besluiten om de panelen te bestellen. De mannen die alles hebben gemonteerd kan ik omschrijven als zeer prettig en professioneel.De panelen liggen nu ruim 6 maanden op ons dak en voldoen aan de vooraf geïndexeerde opbrengst. Opgewekt heeft zowel voor, tijdens en na de plaatsing altijd snel en vakkundig gehandeld op de vragen die wij hadden." 
Fam Gruson

Installatiedatum: Mei 2014

“Voorafgaand aan de installatie heb ik een duidelijke voorlichting gekregen over wat er zou gebeuren en hoe de installatie zou plaatsvinden. Opgewekt BV heeft verder alles doorgegeven aan Stedin. Ik hoefde alleen zelf maar een afspraak met hen te maken. De installatie van de panelen verliep volgens afspraak en geheel vlekkeloos. Over de werking tot op heden heb ik evenmin iets te klagen. Vermeldenswaard is nog het enorme informatiepakket, dat ik vooraf ontving. Het doen van de BTW-aangifte ging met de door Opgewekt BV verstrekte handleiding zonder enig probleem. Alles klopte precies. Kortom, ik ben zeer tevreden!”
Dhr van der Heijden

Installatiedatum: Mei 2014

“Enige tijd geleden hebben wij met meerdere mensen in de straat zonnepanelen laten plaatsen door Opgewekt. Een buurman heeft eea geregeld en vervolgens is het opgepakt door de heren van Opgewekt.Het begon met keurige schema’s mbt plaatsen en de vraag of we het erg vonden als er buiten deze dagen mensen over het dak liepen om voorbereidingen te treffen. Vervolgens de plaatsing op het dak, waar je niet eens voor thuis hoeft te blijven ne de plaatsing binnen, die erg vlot en netjes gebeurt. Achteraf gezien wilden wij de plaatsing iets anders hebben en ook een stopcontact nog aangepast.Per omgaande werd hiervoor een afspraak gemaakt en ook dit geregeld. Al met al zijn wij zeer tevreden en zouden anderen die zonnepanelen willen laten plaatsen zeker Opgewekt aanraden. Soepel, netjes, snel!”
Met vriendelijke groet,
Marjolein van Hell

Installatiedatum: April 2014

“Om duurzaam te profiteren van zonne-energie is het van belang dat de installatie van goede kwaliteit en correct geïnstalleerd is.Opgewekt B.V. heeft beide aspecten zeer goed, volgens de afspraken en tegen een redelijke prijs geleverd.Met plezier heb ik hun vakmensen aan het werk gezien en ik heb grote bewondering voor de praktische, efficiënte en professionele werkwijze.”
H.J. Uilenreef

Installatiedatum: April 2014

“Opgewekt, een firma, die haar naam eer aandoet. Prettige, ervaren, deskundige mensen die je helpen door de wirwar van subsidie en btw terugvragen en daarnaast nog een mooi produkt leveren. Goede uitleg, goede plaatsing en het best mogelijke rendement, nou dat maakt ons vanzelf ook Opgewekt. Dank heren! “
Groetjes,
Paul en Els Verseveldt

Installatiedatum: April 2014

“Onze zonne-energiesysteem is zorgvuldig geconfigureerd, optimaal naar de mogelijkheden geïnstalleerd en deskundig gereedgemaakt voor gebruik. Elk paneel is voorzien van een micro-omvormer. De werking en productie is per pc op ieder moment te volgen en maandelijks wordt door Enlighten de energieproductie ter controle gerapporteerd.Tot nu toe alom tevredenheid, ook omdat Opgewekt goede service verleent en betrouwbaar is.”
Met vriendelijke groet,
J.R. Hogervorst

Installatiedatum: April 2014

“Op 16 april 2014 is door het bedrijf Opgewekt bv. bij ons een zonne-energiesysteem geplaatst.Het tijdstip voor de installatie is in goed overleg bepaald. Het gehele systeem is in 1 dag geïnstalleerd. De medewerkers werkten netjes en vakbekwaam.Na de installatie kregen we een goede uitleg en wat handige tips.Verder is door Opgewekt bv een melding gedaan aan de stroombeheerder van de installatie. Dit hoefde wij niet zelf te doen.”
Met vriendelijke groet,
Dhr Visser

Installatiedatum: April 2014

“Hallo Mark, Ik heb het kontakt met jou,Rob en Radju als prettig ervaren. Het meedenken’ van Rob over een alternatieve plaatsing van panelen op een scharnierend raamwerk tegen mijn garage, ipv op het dak van mijn huis, vond ik zeer positief.Mijn verzoek om assistentie bij het aanvragen van de BTW-teruggave, heeft geresulteerd in een instructive van jouw hand die prima bruikbaar is. Ook het plaatsen van de installatie door Radju, apriljl, heeft op professionele wijze plaatsgevonden.”
Bedankt en tot ziens,
Martin Ruigrok

Installatiedatum: Maart 2014

“Na een enthousiast verhaal over “Opgewekt” in een Voorburg’s huis aan huis blad dit voorjaar over de recente ontwikkelingen op zonnepanelen gebied met o.a gemeentelijke subsidies en btw teruggave mogelijkheid kwam ik in contact met “Opgewekt”. Binnen een paar dagen kwam er iemand kijken, meten en de volgende dag had ik een offerte met duidelijke informatie over de subsidie mogelijkheid en hoe de btw terug te krijgen. Opkomende vragen door mij per mail gesteld werden snel beantwoord, waarna tekening van de offerte volgde. Jammer dat ik zo lang op de subsidietoezegging van de gemeente moest wachten, anders had ik al sneller panelen gehad. Binnen een dag lagen de panelen op het dak zonder gebreek en gedoe. Enkele kleine probleempjes werden de volgende dag nog opgelost. Systeem werkt sindsdien prima en wat ik fijn vind is de app waarmee ik overal kan zien wat het systeem op mijn dak thuis doet”
Dhr. Van der Linde

Installatiedatum: Maart 2014

“Na al een aantal keer de aanschaf van zonnepanelen te hebben overwogen, besloten we Opgewekt BV te benaderen. Na de snelle reactie en het gesprek thuis wat daarop volgde, kregen we een offerte thuis gestuurd. We hadden er een goed gevoel bij en besloten de zonnepanelen aan te schaffen. Alles is erg vlot en prima verlopen. We zijn erg tevreden met onze zonnepanelen! Vriendelijke en deskundige mensen, We raden Opgewekt BV zeker aan!”
Fam.van der Ham

Installatiedatum: Januari 2014

"Beste Opgewekkers!
Ik ben zeer tevreden over jullie werkwijze:
-goed advies om een zo gunstig mogelijke plaatsing te verkrijgen;
-zelfs tijdens de opbouw kon de plaats en stand van de panelen nog aangepast worden;
-uitstekende monteurs: Radju en kompaan!
-nadat er een probleem was na 3 maanden met de internetverbinding naar ‘Enlighten’ is dat geheel kosteloos verholpen, ondanks dat Opgewekt hier niet voor verantwoordelijk was, chapeau!
Groeten uit het zonnige Rotterdam."
Geert Schuurmans

Installatiedatum: December 2013

“Ik heb de service van ‘Opgewekt BV’ als zeer prettig ervaren. Zowel voor- als achteraf zijn mijn vragen snel en vakkundig beantwoord (door Rob van der Hulst). Toen ik na de installatie nog vragen had heb ik contact gehad met de installateur (Radju Ratan). Ook hier was ik zeer tevreden over.”
Dennis