OPGEWEKT in Den Haag biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid met behulp van een zonne-energiesysteem onafhankelijk en duurzaam zelf energie op te wekken.

Wij zetten ons in voor een duurzame samenleving door kwaliteit en service op het gebied van zonne-energie te leveren en daarmee de uitstoot van CO2 te verminderen en de energiekosten te verlagen.

Wij hebben een nauwe samenwerking met fabrikanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij u altijd het juiste zonnesysteem aanbieden. Met onze maatwerk oplossingen kunt u het hoogste rendement voor uw woning of bedrijfspand behalen.

OPGEWEKT realiseert zich dat de zonnepanelen branche voor u als klant nogal onoverzichtelijk kan zijn. De branche is immers nog jong en trekt veel soorten bedrijven aan. Sommige hiervan hebben niet de juiste ervaring, producten of bedoelingen en kunnen u als klant teleurgesteld achter laten. Bij OPGEWEKT staan uw belang en uw specifieke situatie centraal. Met onze persoonlijke aanpak en gedegen bouwkundige en elektrotechnische achtergrond zullen we u alle mogelijkheden en facetten van onze zonnesystemen uitleggen. Wij nemen de tijd om u zorgvuldig te adviseren bij uw keuze en we zorgen voor een vakkundige installatie. Elke zonnestroom installatie wordt van te voren exact geconfigureerd naar uw wensen en locatie, met als doel volledig te voldoen aan uw verwachtingen ten aanzien van de terugverdientijd en het rendement. Een systeem gaat doorgaans minstens 25 jaar mee en kent een garantieperiode van minimaal 10 jaar. Het is daarom belangrijk dat u met een betrouwbare partner in zee gaat. Opgewekt realiseert onder andere zonnepanelen in Den Haag, Zoetermeer, Leiden en Delft.

WAAROM OPGEWEKT?

  • Persoonlijke aanpak en gedegen advies
  • Maatwerk voor elke situatie
  • Deskundigheid op zonne-energie maar ook ten aanzien van de onderliggende constructies
  • Uitsluitend gebruik van zonnepanelen van kwaliteitsmerken die hun garantie waar maken
  • Gecertificeerde installatie volgens NEN 1010 en nacontrole op het vermogen
  • Een vast aanspreekpunt en showroom voor productpresentatie en bezoeken
  • Scherpe prijs

Laat ons u bellen voor een vrijblijvend adviesgesprek

Gelieve uw naam in te vullen

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw emailadres in

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld